dirty_white_trash - Tim Noble en Sue Webster

Een droom wordt werkelijkheid als je er een plan van maakt

Iedereen heeft weleens een droom en gelukkig dromen ook steeds meer mensen over een schonere wereld. Eén waarin duurzaamheid en circulaire economiesprekend zijn.

Al enige jaren organiseren wij dan ook de Student Recycling Award tijdens het Recyclingsymposium. BRBS Recycling wil nieuwe onderzoeken binnen onze mooie branche blijven stimuleren en de frisse blik van studerend Nederland waarderen.

De Student Recycling Award is een prijs voor onderzoek van studenten aan Hogescholen en Universiteiten, die recycling en circulariteit in Nederland verder willen ontwikkelen. Wij vragen studenten om hun afstudeerscriptie, stageverslag of minor aan de vakjury voor te leggen.

Een vakjury van branchegenoten zullen de drie beste en innovatieve ideeën benoemen en de winnaar bekend maken tijdens het Recyclingsymposium.  

Ieder jaar ontvangen we verschillende inzendingen en blijkt het moeilijker te zijn dan gedacht om het beste en innovatieve onderzoek eruit te kiezen. Toch slagen we er iedere keer weer in om tot een unaniem besluit te komen en juist ook de persoon achter de inzending een zetje in de rug te geven met een financiële bijdrage.

Onderzoeken kunnen ingezonden worden naar info@brbs.nl onder vermelding van Student Recycling Award. Kijk voor de aanmeldingsformulieren op www.recyclingsymposium.nl

 

Bron foto: KUNST: Tim Noble & Sue Webster