Recyclingsymposium 2021: Recycling ontketend

BRBS Recycling

BRBS Recycling, ENVAQUA en VERAS nodigen u van harte uit voor het inmiddels negende Recyclingsymposium op woensdagochtend 17 november 2021 in de Evenementenhal in Gorinchem. Het Recyclingsymposium vindt traditiegetrouw plaats tijdens de Vakbeurs Recycling en wordt mede mogelijk gemaakt door mediapartners Afvalgids, AfvalOnline, BEwerken en Recycling Magazine Benelux.

Wat kunt u verwachten?

We hebben een aansprekend en interessant programma voor u. Dagvoorzitter Jan-Paul van Soest (De Gemeynt) ketent de verschillende sprekers aan elkaar en bevraagt hen op het thema: “Ketenontwikkeling in de Circulaire Economie”. Maikel Kishna van het Planbureau voor de Leefomgeving, Geert Doorlag van Auping en Arend van de Beek van Coöperatie Insert zullen u voor de pauze bijpraten over de Integrale Circulaire Economie Rapportage, de ervaring van het slapen op een circulair matras en de ontwikkelingen rondom circulair slopen en bouwen.

Na een korte pauze zal Arnold Mulder van ABN AMRO uitleggen wie de rekening van de circulaire economie gepresenteerd krijgt. Hagar Ligtvoet van het ministerie van IenW zal als laatste spreker de meest recente beleidsontwikkelingen toelichten. Aansluitend vindt de uitreiking van de Student Recycling Award plaats.

We sluiten het Recyclingsymposium af met een lunch die u wordt aangeboden door de organisatie.  

Mis het niet en meld u aan!

BRBS Recycling, ENVAQUA en VERAS nodigen u graag uit om deel te nemen aan het Recyclingsymposium, een mooie gelegenheid om ook uw collega’s uit de branche weer fysiek te ontmoeten. Binnen het programma en ook aansluitend op de Vakbeurs Recycling (toegang is gratis) is er voldoende gelegenheid om te netwerken. U kunt u aanmelden via www.recyclingsymposium.nl

Voor leden en donateurs van de organiserende verenigingen is de toegang gratis. Wij organiseren het Recyclingsymposium met respect voor de coronamaatregelen. Dit betekent  dat het aantal inschrijvingen beperkt is tot 190. Mocht u na uw inschrijving onverhoopt toch niet kunnen deelnemen aan het Recyclingsymposium, dan  verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via info@brbs.nl.  Wij kunnen uw plek dan aan iemand geven die op de wachtlijst is geplaatst. Aan overige geïnteresseerden vragen wij een bijdrage van € 100,= exclusief BTW.

Meer informatie over het programma en de sprekers vindt u op  www.recyclingsymposium.nl Via deze website kunt u zich ook aanmelden.

We zien u graag op woensdag 17 november in Gorinchem!