Jaarcongres Stichting Arbocatalogus Afvalbranche 2021

BEwerken ONLINE

Agressie en geweld is een steeds belangrijker maatschappelijk thema. Ook de afvalbranche heeft ermee te maken. Het speelt zowel intern, denk bijvoorbeeld aan pesten en discriminatie, als extern, zoals in het verkeer en op de milieustraat. Agressie en geweld kan leiden tot werkstress en op de lange duur tot gezondheidsproblemen. Fysieke agressie kan behalve tot stress ook resulteren in lichamelijk letsel.

De Stichting Arbocatalogus Afvalbranche organiseert op 23 november 2021 haar jaarcongres met als thema ‘Agressie en Geweld’. Het doel is leidinggevenden en KAM-specialisten tools aan te reiken hoe om te gaan met agressie en geweld. Tools waarmee ze binnen de eigen organisatie en met hun eigen collega’s direct aan de slag kunnen gaan.

We vertrouwen erop elkaar op 23 november weer in het echt te kunnen ontmoeten. Netwerken is daarom ook een belangrijk doel van het jaarcongres. Het congres vindt in de middag plaats bij Van der Valk in Zaltbommel. De komende maanden wordt het programma verder ingevuld. Aanmelden is al mogelijk door een e-mail met onderwerp ‘Aanmelden StAA-jaarcongres’ te sturen naar info@arbocatalogus-afvalbranche.nl, o.v.v. organisatie, naam, functie en e-mailadres.